Ütközéssel leckéztet egy orosz buszsofőr

Category: Érdekesség Comments: Nincs hozzászólás

busz

Ütközéssel bünteti a szabálytalankodó autósokat egy buszsofőr Oroszországban, de anélkül, hogy személyi sérülést okozna. Alekszej Volkov nem bírja ha elé vágnak a pofátlan autósok, dühbe borul és kezébe veszi az irányítást. A népnyelv már el is nevezte őt “Megtorlónak”, “Büntetőnek”. Volkovnak már több száz balesete volt, bár ezeket nagyrészt direkt okozta, hogy megleckéztesse a szabálytalankodó autósokat.

Az összes koccanását felveszi videóra, majd feltölti a Youtube-ra, így egyikről sem maradhatunk le. Ami a legfurcsább az egészben, hogy a legtöbb ember Volkovval szimpatizál. Demokratikusan ütközik: a csili-vili terepjárótól az rozsdás zsiguliig mindenki megkapja a leckét. “Hála nevelőmunkámnak a helyzet fokozatosan javul.” – idézte Volkovot a brit Metro újság. A buszvállalat nem bánja amit művel. “Amíg nem az én hibámból történik az ütközés, a vezetőség nem törődik a dolgokkal. A busz általában csak kicsit sérül, ha meg nagyobb a kár, a biztosító úgyis kifizeti a javítást.” – monda a leckéztető sofőr.

Most pedig nézzen meg pár ízelítő videót Volkov ütközéseiről, és döntse el hogy mennyire van igaza a buszsofőrnek.

Szóljon hozzá

Ön a következő HTML elemeket és attribútumokat is használhatja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>