Új hirdetés hozzáadása az Erdélyi Autópiac Facebook csoportjában!

Category: Tanácsok Comments: Nincs hozzászólás

album5

Egy általános problémát szeretnénk most letisztázni, amely érinti nagyjából a facebook-os társadalmat és amelyet az Erdélyi Autópiac csoporton kívül más facebook-os csoportoknál is észleltünk. A fenti probléma pedig nem más, mint új hirdetés hozzáadása/posztolása esetén több kép megosztása egy bejegyzésben. Természetesen nagyon sokan más ismerik már ezt a megoldást és ennek megfelelően osztják meg hirdetésüket a csoportban (főleg az utóbbi időben). Ezt meg is köszönjük nekik és nem kötelesek végigolvasni a bejegyzésünket :)

Valószínű, hogy nem mindenki tudja, de az Erdélyi Autópiac csapata a www.erdelyiautopiac.ro internetes honlap mellett egy Facebook csoportot is működtet “Erdelyi Autopiac” néven, amelyet az alábbi linken érhettek el: https://www.facebook.com/groups/autopiac/

A csoportot lassan egy éve hoztuk létre és több mint 8000 taggal büszkélkedhet.

Visszatérve a posztunk témájához, akik jelenleg tagok a csoportban, bizonyára többször konstatálták, hogy néhányan mikor új hirdetést tesznek közzé, a képeket több bejegyzésben osztják meg. Ennek szeretnénk most ha nem is teljes egészében, de nagy százalékban véget vetni és a csoport tagjainak a tudtára adni egy alternatív megoldás lépéseit. Nem arról van szó, hogy meg akarjuk tiltani az effajta hirdetések posztolását, vagy büntetést kiosztani ezért (egyenlőre legalábbis :) ), csak szeretnénk, ha minél áttekinthetőbb lenne a csoport, és azon belül a hirdetések. Így ha mindenki egy bejegyzésben osztaná meg a hirdetéséhez tartozó képeket és leírást  akkor a csoport üzenőfalán máris egy kis rendszeresség, tisztaság lenne és sokkal áttekinthetőbbek lennének a hirdetések, amely nagyban megkönnyítené a keresgélést is. Gondolom ti sem vagytok ez ellen.

Néhány lépésben most leírjuk a teendőket, amelyek egyáltalán nem nehezek:

1. Lépés: Kattints az “Add Photo / Video” feliratra.

2. Lépés: a következőkben klikkelj az “Upload Photos / Video” feliratra, majd a felugró ablakban válaszd ki a megosztani kívánt fényképeket. Egyszerre több képet is kiválaszthatsz.

3. Lépés: A szövegmezőben írd le a hirdetésed adatait (Márka, Model, Évjárat, Üzemanyag, Sebességváltó típusa, Környezetvédelmi osztály, Futott kilométer, Hengerűrtartalom, … ). Megkérünk, hogy árat is mellékelj a hirdetéshez. A plusz ikonra kattintva még több képet hozzáadhatsz a bejegyzésedhez.

Ha mindennel végeztél, akkor nincs más teendőd, mint a “Post” gombra kattintva megosztani a bejegyzésedet/hirdetésedet.

4. Lépés: Várni az érdeklődők kérdését :)

Ezen poszt reméljük, hogy tudatosítja néhányotokban, hogy a fenti bejegyzés nem csak a mi, hanem a ti érdeketeket is szolgálja és megkönnyíti a hirdetések feladását a csoportban, illetve azok böngészését.

Ezúton szeretnénk előre megköszönni azoknak, akik megfogadják ezen tanácsunkat és a leírás szerint fognak cselekedni. Mi bízunk bennetek :)

További szép napot kívánunk minden kedves tagunknak és sikeres üzletkötést!

Szóljon hozzá

Ön a következő HTML elemeket és attribútumokat is használhatja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>