Mit érdemes tudni az Erdélyi Autópiac oldalról?

Category: Rólunk Comments: Nincs hozzászólás

oldal

Az Erdélyi Autópiac hirdetési portál féléves fejlesztés végterméke. Az oldal célja az lenne, hogy összefogja Erdély autós társaságát egy portálon. Az oldal létrehozása során arra törekedtünk, hogy minden autóval kapcsolatos dolgot, információt a lehető legegyszerűbb módon a célközönség elé tudjuk tálalni.

Az Erdélyi Autópiac nem egy egyszerű hirdető portál. Több annál. Megpróbálunk minél több szolgáltatást a rendelkezésükre bocsájtani. Hamarosan szabadjára engedjük a következő szolgáltatásainkat: megkötheti kötelező autó biztosítását Erdély legalacsonyabb árain, megkeresheti a legolcsóbb autóátíró irodát, autómentőt rendelhet ha bajba került az úton a legjobb áron, rendelhet alkatrészeket, tuningolhat … és még sorolhatnánk. A szolgáltatásainkat arra az egyetlen alapelvre építettük fel, hogy mindig a szolgáltató kelljen Önért harcoljon. Ön közli velünk, hogy mire lenne szüksége és csak kell várja az ajánlatokat partnereinktől. Jól hangzik igaz? Ki fogja használni ezt a lehetőséget?

Reméljük Önök is segítenek nekünk, hogy egy színvonalas  Erdélyi szinten elismert oldal lehessünk, és nem csak egy a többi közül.

Megpróbálunk mindenből a legjobbat kihozni, hisz azt szeretnénk, ha Ön jól érezné magát az oldalon, ha megtalálna minden információt autójával kapcsolatosan és visszatérő látogatója lenne az oldalnak.

Tudjuk, hogy nehéz mindenkinek megfelelni, de mi megpróbáljuk!

Kellemes böngészést kívánunk!

Szóljon hozzá

Ön a következő HTML elemeket és attribútumokat is használhatja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>