Ki lesz a legszebb? – Erdélyi Autópiac Nyereményjáték

Category: Nyereményjáték Comments: Nincs hozzászólás

camp2

Ki lesz a legszebb? – Erdélyi Autópiac Nyereményjáték

Tagadhatatlan, hogy létezik egy hiedelem, miszerint a férfiak jobban vezetnek, mint a nők. Egyes muzulmán országokban mind a mai napig tiltott, hogy nők autót vezessenek. Ennél azért szerencsére még a mi kis országunk is felvilágosultabb, egyre több nő vág bele nálunk is a sofőrkönyv megszerzésébe és a folyamatos vezetésbe. És bár a Forma 1-ben még várat magára az első női versenyző megjelenése, a legtöbb amerikai által nézett Nascar-ban már ért el kiemelkedő sikereket egy Danica Patrick nevű hölgyemény.

És ahogy a fent említett hölgy példája is mutatja, mindennek nem kell azzal járnia, hogy elférfiasodjon a szebbik nem képviselője, sőt! Erdély első magyar nyelvű autósportálja, a nemrégen indult www.erdelyiautopiac.ro pedig  éppen ezen gondolatok mentén hirdeti meg nyereményjátékát, aminek során Erdély legszebb női sofőrjét keresik.

Nem kell mást tennie a nyerni vágyó, sofőrkönyvvel rendelkező hölgyeknek, mint hogy tetszikeljék az Erdélyi Autópiac Facebook-oldalát, feltöltsenek magukról egy képet (autóval, vagy anélkül) Facebook oldalunkon létrehozott alkalmazásba, amely ITT érhető el, és gyűjtsék a szavazatokat. A legtöbb kattintás begyűjtő három hölgy és autójuk pedig különböző értékű kozmetikai csomagokat nyernek majd a verseny végén – nem beszélve a megtisztelő címről.

Lassan megdőlni látszik tehát a sztereotípia, hogy a nők rosszabb sofőrök, mint a férfiak, de a szebbek mindig ők maradnak. Na de ki közülük is a legszebb Erdélyben?

A nyereményjáték támogatja: a Beautydepo.rowww.beautydepo.ro.

A nyereményjáték az alábbi linken érhető el:  https://www.facebook.com/ErdelyiAutopiacro/app_228973450602034

További támogatóink:

Szóljon hozzá

Ön a következő HTML elemeket és attribútumokat is használhatja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>