Autóvezetők figyelem! Forgalmi változás Székelyudvarhelyen!

Category: Hírek, cikkek Comments: Nincs hozzászólás

udvforgval

A mai nap (2013. július 02.) Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala közzétett egy közleményt, amelyben felhívja a székelyudvarhelyi autósok figyelmét, hogy új forgalmi rend lép érvénybe Székelyudvarhely központjában.

” Felhívjuk a székelyudvarhelyi lakók és autóvezetők figyelmét, hogy lakossági kéréseknek eleget téve 2013. július 2-ától a Vár utca, Városháza tér és Tamási Áron utca kereszteződésében forgalmi változások léptek életbe: – a polgármesteri hivatal előtti út megnyílik a körforgalom irányába; – a Küküllő szálloda és a szoborpark között tilos lesz a behajtás, a Kereskedelmi Bank előtti parkolót kizárólag a Népművészeti bolt irányából tudjuk megközelíteni. Az új forgalmi rendre figyelmeztető táblákat a reggeli órákban helyezték ki. Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala kéri minden városlakó megértését és együttműködését. ”

Néhány képpel is szemléltetjük a változásokat:

A Városháza térről is le lehet hajtani a Tamási Áron utca irányába.

A Küküllő szálloda és a Szoborpark között tilos a behajtás.

A Kereskedelmi Bank előtti parkolót a Népművészeti bolt irányából tudjuk megközelíteni.

 

Szóljon hozzá

Ön a következő HTML elemeket és attribútumokat is használhatja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>